ANPC

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți spaniola, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Italiana Rapid și Simplu, în 24 de zile”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț care l-ai plătit pe acest curs!

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Acum înveți italiana de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să înveți spaniola simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Numele meu este Ramona Sandu sunt profesoară de limba spaniolă la un liceu din Cluj-Napoca, iar ultimii 15 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii spaniole prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de spaniolă care nu au dat roade.

Nu vei vorbi fluent spaniola doar citind o carte. Trebui să asculți conversații în spaniolă la un nivel pe care reușeşti să-l înțelegi şi să îl pătrunzi. De ce credeți că unii copii învață spaniola doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege spaniola includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba spaniolă și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba spaniolă, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceste metode ajungi să vorbești și să înțelegi spaniola, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare. Şi tu înveţi spaniola astfel, devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea limbii spaniole.

Prof. Dr. în limba spaniolă Ramona Sandu,

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Mircea Vărzaru

"Am învățat spaniola uitându-mă la un film care imi place."

"Ma numesc Mircea, contabil la un supermarket din Arad și în urmă cu 2-3 luni am comandat cursurile dvs de spaniola și engleză

...Cum mi-au livrat cei de la Cargus coletul, am și băgat CD-ul #1 în casetofonul de la mașină și am început să citesc cursul în pauzele de la serviciu... A fost o experienţă captivantă, relaxantă, distractivă.

Săptămâna ce a urmat am studiat spaniola mai bine de 2 ore/zi, chiar mi-a făcut plăcere să învăț spaniola folosind cursul dvs, sentimentul a fost ca atunci când te uiți la un film care îți place.

Ieri am susţinut un interviu în limba spaniolă și engleză pentru un post de contabil în centrul logistic al unui lanţ de magazine şi am fost admis, urmând ca în maxim 2 săptămâni să încep lucrul la noul loc de munca, pe un salariu mai mare cu 800 lei decât în prezent. 

V-am trimis acest email în semn de mulţumire! Ţineţi-o tot așa"

Mircea Vărzaru
Arad jud. AR

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Monica Bucur

La 2 luni înțeleg majoritatea dialogurilor în limba spaniolă

Sunt Monica am 38 de ani, lucrez într-o agenţie de turism și în urmă cu 2 luni am cumpărat de pe internet cursul dvs...

Cum l-am primit a doua zi am desfăcut pachetul și am fost atât de captivată că l-am ascultat 3 ore fără să-mi dau seama că a trecut timpul așa de repede.

Ulterior mi-am făcut un program zilnic de învățare a limbii spaniole timp de 45 de min/zi, iar rezultatele au început să apară din a doua săptămână.

La 2 luni înțeleg majoritatea dialogurilor în limba spaniolă, și deja vorbesc fluent cu agențiile de turism și hotelurile din Spania și Republica Dominicană. M-am simțit de minune învățând spaniola, și sunt mult mai încrezătoare în mine...

Monica Bucur
București

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii spaniole cât mai uşor şi corect, informaţiile prezentate pe siteul Invata-Spaniola.ro şi în cursul Învață Spaniola Rapid și Simplu, în 24 de zile nu garantează obţinerea unor anumite rezultat, acestea variază de la o persoană la alta.