50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă cursul "Învață Italiana de Acasă - în 3 luni și jumătate", plus Materialele Bonus Oferite Astăzi, sau comandă telefonic la numărul:

Toate acestea la prețul de doar 129 lei (Cursul tipărit + USB Stick cu Lecțiile Audio și Materialele Bonus) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se mai adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Comanda cursul si bonusurile oferite doar astazi 23 aprilie 2024

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA.

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți italiana, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț care l-ai plătit pe acest curs!

Numele meu este Vara Simona, sunt profesoară de limba italiană în Sibiu şi ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii italiene prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de italiană care nu au dat roade.

Să înveți italiana este greu, e mult mai complicat decât se laudă mulți „experți” care își fac reclamă în presă sau pe internet. Am în spate experiența de a învăța italiana mii de elevi și știu ce funcționează și ce nu. Nu vei învăța italiana doar citind o carte sau ascultând-o la televizor. Nici învățând pe de rost gramatica NU vei scrie corect. Va trebui să asculți conversații în italiană la un nivel pe care reușești să îl înțelegi şi să îl pătrunzi.

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege italiana includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba italiană și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba italiană, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceaste metode ajungi să vorbești și să înțelegi italiana, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare.

Astfel și tu poți învăța italiana, devenind astfel mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea unei limbi străine.

Prof. Dr. în limba italiană Vara A. Simona,

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Laura Manea

Pot să am un dialog fluent și distractiv cu patronii mei italieni.

"Nu reușeam să învăț italiana din cauza lipsei timpului liber. Rezolvarea problemei am găsit-o în lecţiile audio ale cursului dvs... ascult lecțiile audio acasă, în maşină şi la serviciu... preţ de câteva minute pe zi!

La nici 2 luni înțeleg majoritatea mesajelor în limba italiană, și pot să am un dialog fluent și distractiv cu patronii mei italieni. Sunt mult mai încrezătoare în mine fiindcă mi-am demonstrat că încă pot să învăț, iar acum vorbesc și înțeleg italiana!!"

Recomand cursul "Învață Italiana de Acasă" tuturor, fiindcă chiar te ajută să înțelegi italiana, iar lecțiile audio te fac s-o vorbeşti!"

Laura Manea
Constanța
Pavel Oana

Chiar ne-a ajutat să învăţăm italiana pe mine și fetița mea de 9 ani.

"Am primit cursul de la dvs prin Cargus, l-am desfăcut, am aruncat 10 minute ochii peste ghid, și am ascultat prima lecție... Am fost atât de captivată că am continuat preț de peste 2 ore.

Acest curs chiar ne-a ajutat să învăţăm italiana pe mine și fetița mea de 9 ani. Este un curs bine structurat, ușor de parcurs care îți oferă atât exerciții, gramatică, cât și interactivitate, povestiri și lecții audio... făcând astfel italiana mult mai ușor de învățat decât manualele tradiționale."

Pavel Oana
Râmnicu Vâlcea