Livrarea comenzilor

Comanda dvs este expediata prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: CARGUS si FAN COURIER, BOOKURIER, GLS


Livrare națională

Costul transportului prin curier rapid Fan Courier sau Cargus este de 15 lei către orice localitate din România.

Nu percepem nicio altă taxă suplimentară și nici kilometrii adiționali.

Livrarea produselor comandate se efectuează în interval de 1-3 zile lucratoare din momentul plasării comenzii, și doar în urma unei confirmări telefonice.


Cum procedăm pentru a obține informații legate de colet?

Puteți solicita informații despre livrarea unui colet (cum ar fi AWB) la adresa valentin@academik.ro sau la 0733962571.

În momentul generării AWB-ului, comanda nu mai poate fi anulată, deoarece coletul a intrat în posesia firmei Cargus/Fan Courier/Bookurier care își urmează fluxul zilnic de livrări și deja a făcut taxarea către firma Didactic Special SRL a transportului ce urmeaza a fi efectuat.

Documentele legale (factura) vă sunt predate/trimise întotdeauna în original odată cu comanda (în plicul transparent sub formularul de AWB – nota de transport) în cazul în care ați solicitat acest lucru. Vă rugăm să verificați comenzile și să sesizați în scris orice lipsă a unui document în momentul primirii.

De asemenea firma de curierat Cargus/Fan Courier/Bookurier este obligată să vă întocmească o chitanță cu suma de achitat (suma de pe factură) în cazul comenzilor cu plata ramburs. Dacă nu ați primit chitanța respectivă vă rugăm să o solicitați de la persoana care va face livrarea.


În momentul recepționării coletului vă rugăm să verificați integritatea coletului primit. 

Comanda trebuie să ajungă în ambalaj de carton sau plic alb de plastic cu însemnele Cargus/Fan Courier și niciodată în saci de culoare neagră sau altfel de ambalaje. Dacă coletul prezintă urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat, botit sau ud refuzați primirea coletului, deoarece noi nu expediem niciodată vreun colet sub aceasta formă. Firma de curierat îl înapoiază, iar noi vă trimitem un alt colet. De asemenea vă rugăm să ne anunțați cât mai repede telefonic (tel. 0733962571) sau pe email la valentin@academik.ro, pentru a lua la cunostință și rezolva cât mai repede incidentul creat.

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți italiana, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Italiana de Acasă”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț care l-ai plătit pe acest curs!

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Acum înveți italiana de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să înveți italiana simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Numele meu este Vara Simona, sunt profesoară de limba italiană în Sibiu şi ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii italiene prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de italiană care nu au dat roade.

Să înveți italiana este greu, e mult mai complicat decât se laudă mulți „experți” care își fac reclamă în presă sau pe internet. Am în spate experiența de a învăța italiana mii de elevi și știu ce funcționează și ce nu. Nu vei învăța italiana doar citind o carte sau ascultând-o la televizor. Nici învățând pe de rost gramatica NU vei scrie corect. Va trebui să asculți conversații în italiană la un nivel pe care reușești să îl înțelegi şi să îl pătrunzi.

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege italiana includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba italiană și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba italiană, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceaste metode ajungi să vorbești și să înțelegi italiana, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare.

Astfel și tu poți învăța italiana, devenind astfel mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea unei limbi străine.

Prof. Dr. în limba italiană Vara A. Simona,

Intră în posesia pachetului Învaţă Italiana de Acasă

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii italiene cât mai uşor şi corect, informaţiile prezentate pe siteul Invata-Italiana.ro şi în cursul Învață Italiana Rapid și Simplu, în 24 de zile nu garantează obţinerea unor anumite rezultat, acestea variază de la o persoană la alta.